30 Ağustos 2009 Pazar

Tenis Turnuvası Ödül Töreni


Ordu Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla organize ettiği tenis turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi.


Ödül törenine Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Haluk Kefelioğlu, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal,Ordu Barosu Başkanı Av. Atilla Önal, Ordu Ziraat Odası Başkanı Necat Avcı, Ordu Gazeticiler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ve sporcular katıldı.


Törende bir konuşma yapan Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Çağlıyan, "Bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz Zafer Kupası Tenis Turnuvasında sona geldik. Dereceye giren, girmeyen bütün sporculara bu turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Tenis sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Kort eksikliklerimiz vardı ve bizde şuan iki kapalı kort ihalesini bitirerek çalışmalarına başladık. Hedefimiz Ordu'da tenisi daha da geliştirmektir" dedi.


Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara protokol mensupları ödüllerini takdim etti. Turnuvaya yaş kategorilerine göre 20 veteran 40 performans sporcusu olmak üzere 60 tenisçi katıldı.
Kent Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder